Hlavní navigace

Server RadioTV má nového šéfredaktora, stal se jím Šinkovský

8. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
8. 1. 2009

RadioTV.cz, server zaměřený na dění okolo televize a rozhlasu, má od letošního roku nového šéfredaktora. Stal se jím Martin Šinkovský, který doposud vykonával post řadového redaktora. Dosavadní šéfredaktor Juraj Koiš se odešel věnovat projektu státního informačního webu Digitálně.tv. Už od prosince je také spolupracovníkem serveru DigiZone.cz. Připravil pro něj např. rozhovorMichalem Zelenkou o budoucnosti digitálního rozhlasu a rádií vůbec.

cif 24 - early cena - média

Koiš však neukončuje spolupráci se svým dosavadním zaměstnavatelem úplně. Pro RadioTV bude fungovat nadále jako konzultant a bude se podílet na změnách, které se na serveru chystají. Dojít by mělo jak ke změně designu webu a obohacení obsahu, tak i novinkách v diskusích. Koiš také naznačil, že dojde ke sjednocení české i slovenské mutace. Plánujeme sjednotit českou a slovenskou mutaci do společné, celistvé podoby, konstatoval Koiš.

Nový šéfredaktor Martin Šinkovský to rozhodně nebude mít na nové pozici jednoduché. Českou mutaci RadioTV nedávno opustil jeho historicky první šéf Radek Dresler a nahradil ho právě Koiš. Server se potýkal s klesající návštěvností a nepříliš velkým zájmem čtenářů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).