Hlavní navigace

Sesterský kanál Musiq1, Residence.TV, odstartoval

22. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 9. 2009

Ač to vypadalo, že slovenská televize Residence.TV vůbec neodstartuje, opak je pravdou. Tomuto kanálu se však podařilo zahájení vysílání úspěšně utajit. O startu programu informoval server DigiZone.cz jednatel společnosti Telemone, která kanál provozuje, Marko Řehůřek. Vysílání stanice jsme oficiálně spustili 2. září, uvedl Řehůřek. V současné době podle něj probíhají jednání s jedním z největších kabelových operátorů na Slovensku a dalšími společnostmi.

KL24

K TÉMATU: Provozovatel hudební televize Musiq1 spustí v létě další stanici

Do budoucna je možné, že by kanál expandoval také do České republiky, a to podobným způsobem jako sesterská stanice Musiq1. Jde ale o plán v dlouhodobém horizontu. Stanice chtěla spustit své vysílání i prostřednictvím satelitu Thor na pozici 0,8 st. západně. Residence TV by měla být složena z různých spotů zaměřených na reality. Spoty tohoto kanálu mají divákům pomoci udělat si obrázek v tom, jaká je situace na trhu s realitami a jaké jsou jejich ceny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).