Hlavní navigace

Setkání NetClubu s Tomášem Řehákem, aneb Jak na internet dostat inzertní peníze

24. 3. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Hostem středečního setkání NetClubu bude Tomáš Řehák, dlouholetý šéf mediální agentury OMD Digital, který proslul jako jeden z nejtvrdších a nejúspěšnějších obchodníků na trhu. Dlouhá léta zastával pozici místopředsedy Sdružení pro internetovou reklamu, jehož vznik inicioval. Stál v pozadí řady důležitých projektů utvářejících a kultivujících současnou podobu internetového inzertního prostředí a ze své pozice aktivně usiloval o to, aby se z internetu stal plnohodnotný inzertní mediatyp. Ze…

Hostem středečního setkání NetClubu bude Tomáš Řehák, dlouholetý šéf mediální agentury OMD Digital, který proslul jako jeden z nejtvrdších a nejúspěšnějších obchodníků na trhu. Dlouhá léta zastával pozici místopředsedy Sdružení pro internetovou reklamu, jehož vznik inicioval. Stál v pozadí řady důležitých projektů utvářejících a kultivujících současnou podobu internetového inzertního prostředí a ze své pozice aktivně usiloval o to, aby se z internetu stal plnohodnotný inzertní mediatyp. Ze skupiny Omnicom odešel po 18 letech na podzim loňského roku.

Registrovat se na setkání NetClubu můžete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).