Hlavní navigace

Seznam.cz se stal členem ICT Unie

2. 7. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Seznam.cz vstoupil do ICT Unie, profesní asociace, která sdružuje firmy z oblasti informačních a telekomunikačních technologií. Být největším českým internetovým portálem pro nás znamená i závazek podílet se na budování lepšího podnikatelského prostředí, ve kterém se pohybujeme. Od členství v ICT Unii si slibuji lepší přístup k informacím a zdrojům. Díky tomu budeme moci na různé legislativní změny a restrikce ICT sektoru včas reagovat svými názory a postoji, které se opírají o více než 16 let…

Seznam.cz vstoupil do ICT Unie, profesní asociace, která sdružuje firmy z oblasti informačních a telekomunikačních technologií.

Být největším českým internetovým portálem pro nás znamená i závazek podílet se na budování lepšího podnikatelského prostředí, ve kterém se pohybujeme. Od členství v ICT Unii si slibuji lepší přístup k informacím a zdrojům. Díky tomu budeme moci na různé legislativní změny a restrikce ICT sektoru včas reagovat svými názory a postoji, které se opírají o více než 16 let zkušeností jedničky v oboru, prohlásil Michal Feix, výkonný ředitel společnosti Seznam.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).