Hlavní navigace

Seznam se stěhuje a mění ředitele

31. 7. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Novým ředitelem Seznamu se stává Pavel Zima, který patří u české portálové jedničky ke služebně nejstarším. Ve funkci absolvent ČVUT střídá Iva Lukačoviče, který nadále zůstává předsedou představenstva. Při jmenování Pavla Zimy ředitelem by se mohlo zdát, že bude dělat mojí práci, neboť dosud jsem byl ředitelem já. To není úplně pravda. Pavel Zima totiž bude jako ředitel dělat věci, které jsem jako ředitel dělat měl, ale zcela jsem je zanedbával. Jedná se o exekutivní řízení celé firmy, uvádí…

Novým ředitelem Seznamu se stává Pavel Zima, který patří u české portálové jedničky ke služebně nejstarším. Ve funkci absolvent ČVUT střídá Iva Lukačoviče, který nadále zůstává předsedou představenstva. Při jmenování Pavla Zimy ředitelem by se mohlo zdát, že bude dělat mojí práci, neboť dosud jsem byl ředitelem já. To není úplně pravda. Pavel Zima totiž bude jako ředitel dělat věci, které jsem jako ředitel dělat měl, ale zcela jsem je zanedbával. Jedná se o exekutivní řízení celé firmy, uvádí na svém osobním blogu Ivo Lukačovič a ujišťuje: Asi těžko byste v Seznamu nalezli člověka, který zná firmu lépe než je Pavel Zima. Jednou z priorit nového ředitele má být zavedení obchodního modelu PPC.

BRAND24

Na uvolněné místo technického ředitele se posouvá Vlastimil Pečínka známý především díky původnímu freemailu Email.cz. Doposud v Seznamu působil jako šéf programátorské­ho týmu.

Seznam čeká také po sedmi letech stěhování kanceláří do centra Prahy, konkrétně do nově vznikajícího kancelářského objektu Palác Křižík. Stěhování má usnadnit život zaměstnancům Seznamu i přibliž kanceláře jeho obchodním partnerům a klientům. (ILBlog – Ivo Lukačovič)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).