Hlavní navigace

Seznam slibuje odstranění agresivní reklamy a novou Peněženku

21. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ivo Lukačovič, zakladatel portálu Seznam, na svém blogu avizoval několik menších novinek souvisejících s českou portálovou jedničkou. Ze zpravodajských serverů pod patronátem Seznamu má od dubna zmizet agresivní reklamní formát překrývající grafikou značnou část prohlížené stránky. Naopak v katalogu firem Firmy.cz byl nasazen reklamní PPC systém Sklik. Sportovním fanouškům je přislíbeno zveřejnění výsledků klání na stránkách serveru Sport.cz do pěti minut od konce utkání. V dohledné době má být…

Ivo Lukačovič, zakladatel portálu Seznam, na svém blogu avizoval několik menších novinek souvisejících s českou portálovou jedničkou. Ze zpravodajských serverů pod patronátem Seznamu má od dubna zmizet agresivní reklamní formát překrývající grafikou značnou část prohlížené stránky. Naopak v katalogu firem Firmy.cz byl nasazen reklamní PPC systém Sklik. Sportovním fanouškům je přislíbeno zveřejnění výsledků klání na stránkách serveru Sport.cz do pěti minut od konce utkání. V dohledné době má být také spuštěna přehlednější verze služby Peněženka. Helpdesk Seznamu je nyní k dispozici každý všední den od 7:00 do 20:00 a odpověďi na dotazy by se uživatelé měli nyní dočkat do pěti minut. (ILBlog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).