Hlavní navigace

Seznam vyhlašuje další soutěž o nejlepší skin

8. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Portál Seznam opět vyhlašuje soutěž o tvorbu nejlepšího skinu pro jednu ze svých služeb. Po skinování výchozí stránky a webového rozhraní Email.cz nyní mohou zájemci vytvořit alternativní vzhled pro stránku s uživatelskými profily v rámci komunitního serveru Lidé.cz. Do soutěže se můžete přihlásit od 8. do 31. prosince 2006. Příjem hotových prací bude ukončen 31. ledna 2007.Jeden soutěžící může zaslat maximálně tři různé skiny.

Portál Seznam opět vyhlašuje soutěž o tvorbu nejlepšího skinu pro jednu ze svých služeb. Po skinování výchozí stránky a webového rozhraní Email.cz nyní mohou zájemci vytvořit alternativní vzhled pro stránku s uživatelskými profily v rámci komunitního serveru Lidé.cz.

Do soutěže se můžete přihlásit od 8. do 31. prosince 2006. Příjem hotových prací bude ukončen 31. ledna 2007.Jeden soutěžící může zaslat maximálně tři různé skiny.

KL24

Je možné měnit fonty, barvy, grafické prvky, podklad i přidávat vlastní grafiku. Nesmí se ovšem zneviditelňovat či přesouvat prvky a odkazy, měnit logo, omezovat funkčnost a měnit umístění vrchní navigace. Vytvořený skin se musí řádně zobrazit i v rozlišení 800×600 pixelů a musí být funkční pod všemi rozšířenějšími prohlížeči jako je Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari a podobně.

Vítězným skinem se stává ten, který si během tří měsíců nastaví jako výchozí nejvíce uživatelů. Jeho autor pak získá 50.000 korun. Vyhlášení výsledků bude 25. května 2007. (ILBlog – Ivo Lukačovič)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).