Hlavní navigace

Showpark.cz opouští rodinu Internet Mall

3. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Showpark.cz, český e-shop s hudebními CD a filmovými DVD, mění majitele. Internet Mall jej prodal akciové společnosti Panther. Provoz internetového obchodu se sortimentem CD a DVD je více specifický a především způsobem prodeje odlišný od většiny našich dalších obchodů. Chceme se soustředit na prodej spotřební elektroniky a užitkového zboží do domácnosti. Prodej hudby a filmů jsme se rozhodli přenechat společnosti Panther, a.s., pro kterou je to denní rutina již od roku 1993, říká Ondřej Fryc,…

Showpark.cz, český e-shop s hudebními CD a filmovými DVD, mění majitele. Internet Mall jej prodal akciové společnosti Panther. Provoz internetového obchodu se sortimentem CD a DVD je více specifický a především způsobem prodeje odlišný od většiny našich dalších obchodů. Chceme se soustředit na prodej spotřební elektroniky a užitkového zboží do domácnosti. Prodej hudby a filmů jsme se rozhodli přenechat společnosti Panther, a.s., pro kterou je to denní rutina již od roku 1993, říká Ondřej Fryc, předseda představenstva společnosti Internet Mall. S ohledem na vývoj trhu se zvukovými a obrazovými nosiči a vývoj trhu internetových obchodů, bychom rádi našim partnerům jejichž zboží servisujeme, ať už pouze logisticky či plně distribučně, nabídli jako doplňkovou službu plnohodnotný e-shop, uvádí Lešek Wronka, člen představenstva společnosti Panther. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).