Hlavní navigace

Skylink chystá přesuny kanálů. Na nové pozici vysílá prozatím HBO Comedy

10. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 10. 2011

Satelitní služba Skylink chystá vícero přesunů programů v rámci jednotlivých kmitočtů. Serveru DigiZone.cz to řekl její výkonný ředitel Jaromír Glisník. První z nich je změna frekvence filmového kanálu HBO Comedy, který se přesune ze své původní pozice na následující parametry: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11797/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování CryptoWorks a Irdeto. Na původním kmitočtu je plánováno ukončení vysílání předběžně na konec října.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Skylink dokončil satelitní stanoviště na Barrandově

Určitě nepůjde o jediný přesun. Plánujeme jich více, uvedl pro DigiZone.cz Glisník s tím, že bližší informace v tuto chvíli poskytnout nemůže. Změny musí nyní schválit nový vlastník, společnost M77 Group, pod níž patří také konkurenční služba CS Link. Skylink hodlá zprovoznit v nejbližších dnech definitivní uplinkové stanoviště na Barrandově, odkud bude šířena také nová lifestylová televize STIL. Ano, mohu potvrdit, že ji zařadíme do nabídky jako nekódovaný program, konstatoval výkonný šéf operátora. Program tedy bude dostupný pro všechny diváky, kteří mají na pozici 23,5 natočenou parabolu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).