Hlavní navigace

Skylink včera vypnul sport na slovenských kanálech. Dnes se tak stane také

14. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vypnutí sportovních přenosů na slovenských stanicích Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Dvojka HD a Dajto HD postihlo včera zákazníky satelitního Skylinku.

Vypnutí přenosů jako obvykle požadují společnosti, které jsou vlastníky práv pro vysílání některých fotbalových utkání pro území České republiky, přičemž zmiňované slovenské televizní stanice mají práva pouze pro území Slovenska.

Skylink ve zprávě, která je k vidění na webu společnosti, také upozorňuje české zákazníky, kteří mají zájem sledovat zápasy španělské fotbalové ligy na stanici Dajto HD, že tento kanál není součástí nabídky pro území ČR.

ČTĚTE TAKÉ: Koncem dubna ukončí Skylink vysílání stanic Fanda a Nova Cinema v SD

Skylink: Přenést 4K vysílání není problém. Místo deseti HD kanálů ale dostanete jeden v UHD

Skylink si jako partnera pro IPTV vysílání vybral nadnárodní platformu Banaxi

UX DAy - tip 2

Vypnutí se odehrálo včera, tedy ve středu 13. dubna od 20:25 do 22:50, a na řadu přijde i dnes, tedy ve čtvrtek 14. dubna, a to od 20:45 do 23:00. V tomto čase tudíž nebudou pro ty zákazníky Skylinku, kteří používají dekódovací karty nastavené na region Česká republika, dostupné přenosy fotbalových utkání Ligy Mistrů a Evropské ligy, které vysílají výše zmiňované slovenské kanály.

Operátor této satelitní platformy dále upozorňuje, že Zákazníci Skylinku na Slovensku, kteří mají na své kartě omylem nastaven region Česká republika, mohou změnit region své karty na Slovenskou republiku v Zákaznické zóně na webu Skylinku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).