Hlavní navigace

Skylink vymění zákazníkům staré karty za nové v podstatě zdarma

15. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 4. 2011

Zákazníci satelitní služby Skylink, kteří si budou chtít pořídit novou kartu Výměna, tedy takzvanou Irdeto CryptoWorks Embeded Card, ji získají jako protislužbu za svou původní, a to v podstatě zdarma. Skylink sice tuto operaci zpoplatní částkou 600 Kč/24 euro, ale zákazníkům nabídne okamžitě bonus ve stejné výši na jejich nové kartě, který bude určen pro předplacení volitelných balíčků.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Skylink nabídne nové programy pouze majitelům karet Irdeto a ICE

Další výhodou na nové kartě Výměna bude také bezplatný přenos programů ze stávající karty. Pokud na původní kartě s kódovacím systémem CryptoWorks byla aktivována pouze základní nabídka, avšak ne v plné výši, majitel Výměny bude mít balíček Gratis v plném rozsahu. Původní karta bude do 24 hodin deaktivována. A jak zákazník pozná, že si musí kartu vyměnit? Jednoduše. Spadá totiž do jednoho z těchto číselných rozsahů: 0000285…, 03436… nebo 01976…

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Skylink odhaluje první várku novinek. Nabídne Spektrum HD i MTVN HD

Zákazníci, kteří se pro výměnu karet nerozhodnou, sice o své stávající programy nepřijdou, ale také nebudou moci sledovat ty nové, tedy například MTVN HD, Spektrum HD a řadu dalších. Skylink tímto krokem v podstatě donutí nenásilnou formou své klienty k výměně stávajících karet, aby do budoucna zabránil pirátům neautorizovaný příjem svých stanic. Tato výhodná akce však bude časově omezená, a to v době od 27. dubna do 30. června.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).