Hlavní navigace

Skylink vypne začátkem roku 2015 maďarské programy na satelitu Astra 3B

19. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zákazníkům, kteří mají balíček předplacený i po 6. lednu, se nevyčerpaná částka připíše do kreditu, který mohou použít na nákup jiných nabídek.

Satelitní operátor Skylink vypne začátkem příštího roku maďarské programy, které jsou šířeny prostřednictvím pozice 23,5 stupně východně. Krok je konkrétně naplánován na 6. ledna 2015. Ve stejném termínu mají mimochodem začít vysílat na nových technických parametrech také programy s balíčku CS TV. Všichni současní zákazníci budou moci dočasně sledovat tyto programy bezplatně ze satelitu Eutelsat na pozici 9 stupňů východně. Zákazníkům, kteří mají balíček předplacený i po 6. lednu, se nevyčerpaná částka připíše do kreditu, který mohou použít na nákup jiných nabídek.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Kanály CS TV se přeladí ve stejném termínu, kdy proběhnou u Skylinku další změny

Pokud zákazník vlastní „Skylink ready“ satelitní přijímač s funkcí FastScan, nové pozice pro jednotlivé programy v něm budou naladěny automaticky. Pro příjem signálu z více družic je však nutné i vhodné zařízení (multifocus, multifeed nebo satelitní motor). Kromě bezproblémového příjmu maďarských programů a celé široké programové nabídky Skylink tak navíc zákazník získá i možnost sledovat více než 1000 dalších televizních a více jak 500 rozhlasových stanic z celého světa, vysílaných v bezplatném režimu, upozornil operátor. Vlastní zařízení pro příjem maďarských stanic chce Skylink představit začátkem roku 2015.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).