Hlavní navigace

Skype hledá vývojáře pro svou pražskou pobočku

26. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Chcete pracovat jako vývojář pro Skype? Právě se hledají až tři desítky „geniálních vývojářů“ pro pobočku, která bude otevřena koncem května v Paláci Křižík u Anděla v Praze. Zájem je o programátory ovládající jazyky PHP, C++ a C. Čeští programátoři patří mezi nejlepší na světě. Naší první prioritou je vybudovat tým zkušených web backend vývojářů v PHP a vytvořit tým pro backend v C/C++ a Core Library v C++. Hledáme chytré lidi, kteří nejsou jen skvělými vývojáři, ale také chtějí plně využít…

Chcete pracovat jako vývojář pro Skype? Právě se hledají až tři desítky „geniálních vývojářů“ pro pobočku, která bude otevřena koncem května v Paláci Křižík u Anděla v Praze. Zájem je o programátory ovládající jazyky PHP, C++ a C.

Čeští programátoři patří mezi nejlepší na světě. Naší první prioritou je vybudovat tým zkušených web backend vývojářů v PHP a vytvořit tým pro backend v C/C++ a Core Library v C++. Hledáme chytré lidi, kteří nejsou jen skvělými vývojáři, ale také chtějí plně využít svou osobnost a představivost, řekl Philippe Bernard odpovědný za pražskou pobočku. Zájemci naleznou více informací na http://jobs.sky­pe.com/cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).