Hlavní navigace

Sledujte dnes v přímém přenosu jednání Evropského parlamentu o smlouvě ACTA

29. 2. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnes v 17 hodin bude Výbor pro mezinárodní obchod Evropského parlamentu jednat o smlouvě ACTA. Tento výbor je odpovědným výborem pro ACTA v Evropském parlamentu a bude předkládat doporučení plénu. Jednání Výboru můžete sledovat v přímém přenosu na webu Evropského parlamentu. Stejně tak bude na webu k dispozici přímý přenos z workshopu o smlouvě ACTA, kterého se v Bruselu zítra od 15 hodin zúčastní nejen poslanci, ale i akademici, odborníci, zástupci občanské společnosti a zástupci ostatních…

Dnes v 17 hodin bude Výbor pro mezinárodní obchod Evropského parlamentu jednat o smlouvě ACTA. Tento výbor je odpovědným výborem pro ACTA v Evropském parlamentu a bude předkládat doporučení plénu.

Jednání Výboru můžete sledovat v přímém přenosu na webu Evropského parlamentu. Stejně tak bude na webu k dispozici přímý přenos z workshopu o smlouvě ACTA, kterého se v Bruselu zítra od 15 hodin zúčastní nejen poslanci, ale i akademici, odborníci, zástupci občanské společnosti a zástupci ostatních institucí EU.

Zdroj: Evropský parlament

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).