Hlavní navigace

Slevy Seznamu startují zítra se Škoda Fabia za 25 Kč

28. 2. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Chybí vám automobil? Seznam nabídne na svém novém slevovém serveru Seznam Tip! Škodu Fabia za 25 Kč. A nepůjde prý o angličák, nýbrž skutečně pojízdné auto. A nové. Kde je finta? Jsou k dispozici jen tři, takže se na vás nemusí dostat. Nabídka se zobrazí všem na základním zobrazení HP Seznamu. Ale jen někteří, ti, co budou nejrychlejší v ten daný moment, si auto za 25 Kč budou moci pořídit. Nejde o žádnou aukci s platbou za příhoz – cena je fixní a platí jen pro tři zájemce.

Chybí vám automobil? Seznam nabídne na svém novém slevovém serveru Seznam Tip! Škodu Fabia za 25 Kč. A nepůjde prý o angličák, nýbrž skutečně pojízdné auto. A nové. Kde je finta? Jsou k dispozici jen tři, takže se na vás nemusí dostat.

Nabídka se zobrazí všem na základním zobrazení HP Seznamu. Ale jen někteří, ti, co budou nejrychlejší v ten daný moment, si auto za 25 Kč budou moci pořídit. Nejde o žádnou aukci s platbou za příhoz – cena je fixní a platí jen pro tři zájemce.

Škoda Fabia od Seznamu

Škoda Fabia na Seznam Tip!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).