Hlavní navigace

Slovak Sport.TV bude dostupný i ve videopůjčovně Topfun, za 50 korun měsíčně

16. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nový slovenský sportovní kanál se orientuje prozatím výhradně na naše východní sousedy, s nákupem sportovních práv však počítá i pro Českou republiku.

Tematický kanál Slovak Sport.TV rozšiřuje významným způsobem svou distribuci. Od dnešního dne ho budou moci sledovat také zákazníci videopůjčovny Topfun, respektive balíčku Topfun Live. Program bude zájemcům dostupný za 50 korun měsíčně, na Slovensku pak za dvě eura. V rámci promo akce je až do příštího pondělí šířen bezplatně. Slovak Sport.TV je tak v tuto chvíli už dvanáctou stanicí v rámci služby Topfun Live, jejíž součástí jsou například programy z portfolia společnosti SPI International, dětská Duck TV nebo lifestylová Fashion TV.

ebf - partner 1

ROZHOVOR: Zprávy nechystáme. Chceme se věnovat hlavně přenosům, říká šéf Slovak Sport.TV

Zařazení stanice do služby Topfun Live potvrdil v rozhovoru pro server DigiZone.cz už minulý týden ředitel Slovak Sport.TV Róbert Greguš. Podle jeho slov by se měl program objevit také v nabídce konkurenční videopůjčovny Voyo patřící do portfolia Nova Group. Zájem už mají i některé kabelovky z Čech, uvedl Greguš. Nejsnadnější způsob, jak se dostat k programu Slovak Sport.TV, je v současné době satelitní vysílání na pozici 23,5 stupně východně. Program je zde v tuto chvíli nekódovaný, později se počítá s jeho kryptováním pro karty Skylink.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).