Hlavní navigace

Slovak Sport.TV začala nabízet na internetu přenosy v HD. Za měsíc chce pouhá tři eura

11. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Šíření přenosů prostřednictvím internetu je pro zájemce v České republice jedinou cestou, jak se snadno dostat k vysílání tohoto programu ve vysokém rozlišení obrazu.

Tematický kanál Slovak Sport.TV, který je kromě našich východních sousedů dostupný i v České republice, už si mohou prostřednictvím internetu předplatit i zájemci o jeho přenosy. Kromě videopůjčovny Topfun, kde už je dostupný delší dobu, nyní stanice najíždí na vlastní systém výběru peněz za své akvizice i původní události. Slovak Sport.TV bude nabízet měsíční předplatné v HD kvalitě za symbolickou částku 3 eura, tedy v přepočtu necelých 80 korun měsíčně. Na chystanou novinku upozornil server DigiZone.cz už na konci února.

ebf - partner 1

Slovak Sport.TV bude dostupná prostřednictvím internetu v HD kvalitě za tři eura měsíčně.
Autor: Facebook Slovak Sport.TV

Slovak Sport.TV bude dostupná prostřednictvím internetu v HD kvalitě za tři eura měsíčně.

K TÉMATU: Slovak Sport.TV chce nabídnout na internetu placené přenosy

Chceš sledovat WTA, ATP, nPower Championship, SlovakSport.TV basket extraligu, hokej, házenou, magazíny ze světa fotbalu, tenisu, atletiky, plavání, W5 nebo K-1 a nemáš Slovak Sport? Tak se registruj na našem webu a získej přístup k našemu vysílání v HD kvalitě, uvedla stanice na komunitním portálu Facebook. Slovak Sport.TV je v České republice nejsnadněji dostupný prostřednictvím satelitního operátora Skylink, kde je šířen v rámci dlouhodobé promo akce. Na další strategii se chce s provozovatelem služby, společností M7 Group, dohodnout do konce března.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).