Hlavní navigace

Slovak Sport.TV zakoupil práva na NHL. Dá ji na chystaný druhý, neplacený kanál

13. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova Sport ztratila exkluzivitu na přenosy NHL na Slovensku, nově je bude nabízet chystaný neplacený, volně šířený druhý kanál stanice Slovak Sport.TV

Nejen na Fandovi, ale také na chystaném druhém kanálu slovenské stanice Slovak Sport.TV, která bude vysílat volně jako bezplatný program, se od letošního roku objeví přenosy z kanadsko-americké hokejové NHL. Nákup práv pro tuto soutěž na roky 2013 až 2016 potvrdil slovenskému serveru Mediálne.sk ředitel Slovak Sport.TV Róbert Greguš. Na svojí stránce na Facebooku poté stanice uvedla, že NHL bude vysílat na novém free-to-air kanálu Slovak Sport.TV 2.

K TÉMATU: Slovak Sport.TV chystá druhý sportovní kanál, tentokrát neplacený a FTA

NHL se na novém programu objeví hned od nové sezóny, Slovak Sport.TV 2 má odstartovat do konce srpna. Dosud vlastnila práva pro přenosy NHL na slovenském trhu pouze společnost CET 21, provozovatel televizí Nova a Markíza a placeného kabelového a satelitního kanálu Nova Sport. Z volně šířených stanic na českém a slovenském trhu dosud nabízel vybrané zápasy NHL pouze Fanda, mužský kanál Novy. Dříve některé přenosy nabízel i hlavní program Novy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).