Hlavní navigace

Slovenská RTVS začala natáčet s Českou televizí nové díly Kriminálky Staré Město

20. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Děj druhé řady seriálu se bude odehrávat v Praze a Bratislavě a částečně se přenese i na dálnici D1. Kromě Zuzany Fialové se tu objeví opět Milan Lasica.

V koprodukci Slovenské a České televize začaly v těchto dnech vznikat nové díly detektivního seriálu Kriminálka Staré Město. Ta si právě v těchto dnech odbývá na veřejnoprávním kanálu ČT 1 svou reprízu v podobě své první řady, která byla na našich obrazovkách odvysílána v roce 2010. Na koprodukci se dále podílí také společnost Trigon Production. Kromě Bratislavy budou nové díly zasazeny také do Prahy. Stejně jako u první řady se v hlavní roli představí herečka Zuzana Fialová, dále pak Saša Rašilov, který nahradí Matěje Hádka. Dále nebudou chybět Milan Lasica, Milan Kňažko, Jan Kanyza a další.

Tipy C

Zuzana Fialová a Milan Lasica při natáčení druhé řady Kriminálky Staré Město
Autor: Česká televize

Zuzana Fialová a Milan Lasica při natáčení druhé řady Kriminálky Staré Město

Z ARCHIVU: Hrdinka Kriminálky Staré město označila Slovenskou televizi za pračku peněz

V nových příbězích jsme nezpracovali náměty skutečných událostí jako v první sérii, ale zvolili jsme cestu fikce, uvedl při příležitosti startu natáčení druhé řady Kriminálky Staré Město kreativní producent David Ziegelbauer z brněnského studia České televize. Policisté přijdou na stopu závažnému kriminálnímu případu, který propojuje všech šest dílů. Zkombinovali jsme dostatek akčních scén s prvky moderních postupů vyšetřování tak, aby divák dostal vše, co od krimi žánru očekává, dodal Ziegelbauer. Česká televize se na projektu bude podílet nejen finančně, ale také samotným natáčením.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).