Hlavní navigace

Slovenská TV Patriot bude vysílat zprávy regionalnitelevize.cz

26. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 3. 2012

Nově vznikající projekt regionalnitele­vize.cz, který bude přinášet prostřednictvím satelitu Astra 3B od dubna lokální zpravodajství ze všech koutů republiky, upevňuje spolupráci se svým partnerem ze Slovenska – TV Patriot. Ta spočívá v tom, že na regionalnitele­vizi.cz se bude každý den objevovat aktuální zpravodajství od našich východních sousedů a naopak. Patnáctiminutový zpravodajský sestřih z druhé strany hranice tak poběží na obou programech v premiéře od 19 hodin, respektive od 19:30.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Regionalnitele­vize.cz odstartuje na satelitu v dubnu. Připravovala se rok

Dohodli jsme se, že zpravodajství si odteď budeme vyměňovat denně. To znamená, že naši diváci budou mít denně aktuální informace z českých regionů a diváci regionalnitele­vize.cz budou s tou jistou intenzitou informováni o dění ve slovenských regionech, přiblížil serveru DigiZone.cz ředitel TV Patriot Boris Rizman. Rozšíření této spolupráce souvisí nejen se vstupem programu regionalnitele­vize.cz na satelitní platformu, ale také snahou obnovit česko-slovenský mediální projekt, který bude mít mnohem větší potenciál nejen v oblasti informování, ale také například v oblasti podpory cestovního ruchu, doplnila šéfka regionálnitele­vize.cz Eva Stejskalová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).