Hlavní navigace

Slovenské UPC dostalo varování: Přestaňte šířit Primu!

21. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 10. 2009

OPRAVENO Kabelový operátor UPC Slovakia dostal od tamní Rady pro vysílání a retransmisi (RVR) varování, aby nešířil ve své nabídce českou komerční televizi Prima. Vyplývá to z posledního zápisu RVR, který serveru DigiZone.cz poskytl ředitel Kanceláře tohoto orgánu Ľuboš Kukliš. V materiálu je uvedeno, že UPC bylo prozatím upozorněno, sankce by přišla až jako další krok.

K TÉMATU: Odchod Primy ze Slovenska může zvýšit oblibu českých satelitních karet

UX DAy - tip 2

Televizi Prima získá zákazník UPC na Slovensku již v nejnižší nabídce digitální kabelové televize UPC Digital, produktu Entry. Komerční dvojka tu jako český kanál není sama. V nabídce jsou také programy České televize – ČT1, ČT2 a ČT24. Sama Prima usiluje o to, aby v nabídkách slovenských operátorů nebyla. Již na minulém zasedání RVR bylo možné zaregistrovat zahájení správního jednání s několika operátory v souvislosti s neobeznámením změny údaju v žádosti o registraci retransmise.

OPRAVENO – V původním textu byla řeč o vyřazení této televize z nabídky operátorů Trnavatel, Digi Slovakia a Satro. Za tuto chybu se omlouváme a děkujeme kolegům ze serveru Mediálne.sk za upozornění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).