Hlavní navigace

Slovenský Antik jde proti servisnímu poplatku na satelitu. Nabízí „bezplatnou“ kabelovku

7. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor Antik využije nespokojenosti zákazníků satelitních služeb CS Link a Skylink, kteří se dočkali zavedení servisního poplatku. Bezplatné programy chce nabídnout kdekoliv na Slovensku.

Operátor Antik Telecom přichází na Slovensko s revoluční nabídkou. Více než dvacet televizních programů chce kdekoliv u našich východních sousedů nabídnout „zcela zdarma“. Antik tak reaguje na krok lucemburské společnosti M77 Group, která zavedla u satelitních služeb CS Link a Skylink takzvaný servisní poplatek zavedl u všech balíčků, ovšem pouze u programů v základní nabídce se musí opravdu platit. U prémiových nabídek je prý už započítán v jejich ceně.

K TÉMATU: Skylink a CS Link od září zavedou servisní poplatek 29 Kč u neplacených nabídek

BRAND24

Jak chce Antík Telecom nabídnout programy opravdu téměř kdekoliv? Jednoduše. Stanice totiž budou streamované prostřednictvím internetového připojení, které ovšem musí dosahovat rychlosti alespoň 2 Mbps. Podmínkou ovšem není, aby zákazník byl zákazníkem Antiku. Za co se tedy musí v reálu platit. Za takzvaný SmartTVbox, který chce operátor nabídnout za 99 eur, tedy v přepočtu přibližně dva a půl tisíce korun. O žádném dalším poplatku se Antik nezmiňuje.

Balík slovenských a českých programů, které nabídne služba SmartTVbox bezplatně.
Autor: Antik Telecom

Balík slovenských a českých programů, které nabídne služba SmartTVbox bezplatně.

Firma počítá, že o službu bude velký zájem, proto si ji mohou zákazníci dopředu zarezervovat na adrese: http://www.smar­ttvbox.sk/. Vstupní balík obsahuje kromě vybraných slovenských programů Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV Joj a tak dále, také první a druhý kanál České televize. Projekt jsme připravovali víc než půl roku. Po zveřejnění informací, že lidé přijdou o bezplatné vysílání od Skylinku a CS Linku jsme se rozhodli proces uvedení na trh urychlit, uvedl manažer IPTV společnosti Antik Telecom Vlastimil Lakatoš. První SmarTVboxy by měly být dostupné v červenci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).