Hlavní navigace

Slunečnice.cz: v prosinci se nejvíce stahoval BitComet

9. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Absolutně nejčastěji stahovaným programem z databáze serveru Slunečnice.cz se v prosinci 2006 stal P2P klient BitComet. Listopadovou jedničku mezi nejstahovanějšími programy zahraničního původu DAEMON Tools tak odsunul na druhé místo. Třetí skončil DVD Shrink pro kopírování filmů na DVD. Skokanem měsíce mezi nejstahovanějšími českými programy se stal nástroj na výrobu obalů na hudební a datová CD Obaly na CD, který se umístil v aktuálních statistikách na třináctém místě, zatímco v listopadu…

Absolutně nejčastěji stahovaným programem z databáze serveru Slunečnice.cz se v prosinci 2006 stal P2P klient BitComet. Listopadovou jedničku mezi nejstahovanějšími programy zahraničního původu DAEMON Tools tak odsunul na druhé místo. Třetí skončil DVD Shrink pro kopírování filmů na DVD.

Skokanem měsíce mezi nejstahovanějšími českými programy se stal nástroj na výrobu obalů na hudební a datová CD Obaly na CD, který se umístil v aktuálních statistikách na třináctém místě, zatímco v listopadu nedosáhl ani první třicítky.

První pozice u českých programů zůstala oproti předchozímu měsíci beze změny. Obsadil ji balíček kodeků Codec Pack All in 1.

Do první desítky českých programů se díky posunu z listopadové jedenácté příčky na prosincovou osmou pozici dostal nově pouze přehrávač multimédií MV2 Player. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).