Hlavní navigace

Videotéku HBO GO čeká průnik k velkým hráčům, nabídnou ji Skylink a Telefónica

3. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Lokální pobočka HBO se taktéž připravuje na již avizované spuštění HD verzí HBO 2, HBO Comedy, Cinemaxu a Cinemaxu 2. Přesný termín nasazení kanálů do distribuce není znám.

Společnost HBO Česká republika, provozovatel prémiových kanálů HBO a Cinemax, a satelitní služba Skylink řeší poslední detaily, aby pro klienty tohoto operátora byla dostupná videotéka HBO GO. Serveru DigiZone.cz to sdělil jednatel firmy HBO Europe s.r.o. Ondřej Zach. Narazili jsme na menší technické problémy, které budou, doufám, ve velmi krátké době vyřešeny. Už jsme si u tohoto operátora přáli být, a proto doufám, že se to ještě v letošním roce podaří, sdělil Zach, podle jehož slov by se služba měla objevit také u Telefóniky Czech Republic, tedy IP televize O2TV, a později i u dalších operátorů.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Otestovali jsme videotéku HBO GO. Rozhodně se nemá za co stydět

Co se týká společnosti UPC Česká republika, tady šéf česko-slovenského HBO nechtěl být konkrétní. K jednáním se v tuto chvíli není možné vyjadřovat. Je pravděpodobné, že UPC bude poskytovat službu HBO GO v našem regionu až s příchodem služby Horizon. Ta umožňuje sledování placené nabídky nejen na klasickém televizoru, ale také na tabletech, chytrých mobilech a podobně. Kdy a zdali vůbec služba dorazí do České republiky a na Slovensko, je prozatím velkou neznámou. HBO má rozjeto paralelně více projektů. Už několik měsíců se připravuje také na spuštění HD verzí svých zbývajících kanálů. O tomto kroku informoval server DigiZone.cz koncem letošního dubna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).