Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Kokain, Miloš Zeman - nekrolog politika a FA Cup

9. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:30 – Manchester City – Barnsley - Přímý přenos 2. čtvrtfinále FA Cupu – nejstarší klubové soutěže
  • ČT 2, 20:00 – Miloš Zeman – nekrolog politika a oslava Vysočiny - Osobitý a netradiční portrét Miloše Zemana, který se stal historicky prvním prezidentem ČR zvoleným v přímé volbě
  • TV Nova, 20:20 - akční komedie Zatím spolu, zatím živi – June Havensová (Cameron Diazová) se právě chystá nastoupit do letadla, které ji odveze domů na sestřinu svatbu, když doslova vrazí do Roye Millera (Tom Cruise). O několik minut později si oba povídají v letadle a po chvíli si June odskočí na toaletu. V ten moment se na palubě rozpoutá hotové peklo. June po návratu zjišťuje, že Roy zabil všechny, kdo byli na palubě včetně pilotů. Americká akční komedie (2010)
  • TV Barrandov, 21:55 – komedie Nejlepší ženská mého života – Poslední film režiséra Martina Friče se odehrává na maloměstské poště. Bezvýznamný pražský úředník (Jiří Sovák) vymyslí jednoduchou fintu, jak přijít k penězům. Vypraví se do malého města a na zdejší poště se vydává za experta, který má prověřovat údajné padělky bankovek. V místě, které si pro krádež vytipoval, však narazí na sympatickou poštmistrovou (Milena Dvorská). Půvabná a schopná žena trpí různými komplexy a má konfliktní vztahy s manželem (Zdeněk Řehoř). Právě ona však svou laskavostí přispěje k tomu, že se v cynickém podvodníkovi probudí svědomí. Československá komedie (1968)
  • Nova Cinema, 23:35 – životopisné krimi drama Kokain - V 70. letech zaznamenal mezinárodní obchod s drogami rychlý vzestup a v jeho středu se ocitl zcela nenápadný a ve všem průměrný Američan. George Jung, hvězda školního fotbalového mužstva z malého města, se během několika let stal hlavním dovozcem kokainu z kolumbijského Medellínu. Film Blow je jeden z pravdivých příběhů čerpajících ze skutečnosti. Sleduje cestu George Junga od 60. let přes jeho první styky se světem drog na plážích v Kalifornii. Kšeftování s marihuanou bylo pro něj tehdy jen prostředkem k realizaci vlastního amerického snu. Americké životopisné drama (2001)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).