Hlavní navigace

Startupy i jednotlivci se mohou do neděle hlásit na červnové berlínské hy!

9. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na startupy čeká v soutěži €30 000 a výlet do Silicon Valley. O pozvánku k účasti na následném setkání se můžete ucházet i jako jednotlivec.

Startupy mají do neděle 12. května možnost přihlásit se na soutěžní přehlídku, která se uskuteční v Berlíně 2. června v rámci setkání hy! Ve hře je €30 000 v hotovosti od hub:raum (inkubátoru provozovaného společností Deutsche Telecom), které však vítěze k ničemu nezaváží, a dále návštěva Silicon Valley a další ceny dosud neuvedené.

Osobně předvést svůj projekt přijedou do Berlína finalisté vybraní z přihlášených. Soutěž je otevřena startupům z celé Evropy. Porota bude hodnotit převratnost řešení, uskutečnitelnost obchodního modelu, míru odlišnosti od konkurence a přitažlivost cílového trhu.

Pro všechny finalisty bude soutěž příležitostí upozornit na sebe, a to jak média, tak mezinárodní podnikatelskou a investorskou „scénu“. Budou se totiž také moci zúčastnit návazného programu konaného třetího a čtvrtého června — neformálního setkání jak mezi sebou, tak s berlínskou „scénou“ a s dalšími významnými účastníky.

ebf - partner 1

Setkání 3. a 4. června je jen pro finalisty a pro pozvané. O pozvánku se však také můžete ucházet — jste‑li tvůrce, podnikatel nebo investor z oboru technologií a médií. Pozváno má být 150 lidí.

Hy! pořádá společnost Hyvent GmbH, do které vložil peníze Axel Springer.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).