Hlavní navigace

Soutěžte o vstupenky na debatu o správě spektra a broadbandové strategii

1. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
1. 6. 2010

Server DigiZone.cz vyhlašuje soutěž o pět volných vstupů na akci Communication Wednesday „Správa spektra a broadbandová strategie – dobrodružná cesta“, která proběhne za účasti předsedy Rady Českého telekomunikačního úřadu Pavla Dvořáka příští úterý 9. června 2010 v Praze. Diskusní večer v pražském PwC BusinessCommu­nityCenter v Kateřinské ulici 40 se zaměří na využití digitální dividendy a plány České republiky se zavádění broadbandu.

V diskusi vystoupí také ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Ministerstva průmyslu a obchodu ČR Jan Duben, Technical Strategy Manager společnosti Telefónica O2 Czech Republic Eduard Eck, Senior manažer regulace T-Mobile Czech Republic Richard Stonavský, programový ředitel TUESDAY Business Network Petr Koubský a šéfredaktor serveru Lupa.cz Patrick Zandl.

ebf - partner 1

Vstupné na tuto akci činí 500 Kč včetně DPH, pět výherců soutěže DigiZone.cz se ale může debaty zúčastnit zdarma. Stačí, když do konce tohoto týdne zašlete na adresu soutez@digizo­ne.cz správnou odpověď na následující otázku:

Jaký název nese aktuální strategie Ministerstva průmyslu a obchodu ČR pro rozvoj broadbandu v České republice?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).