Hlavní navigace

Speciální edice Firefoxu pro uživatele aukční síně eBay

4. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Oblíbená internetová aukční síň eBay již nějaký čas nabízí nástrojové lišty pro webové prohlížeče, nicméně tentokrát přišla rovnou s vlastní edicí stále populárnějšího prohlížeče Firefox s add-onem v podobě speciálního sidebaru pro lepší přístup na eBay. Firefox eBay Edition je založený na zatím poslední verzi 2.0.0.3 a je dostupný v angličtině, němčině a francouzštině. Prozatím jde o veřejnou betaverzi, ostrá verze by měla být k dispozici v srpnu. Pro doplnění ještě dodejme, že vlastní edici…

Oblíbená internetová aukční síň eBay již nějaký čas nabízí nástrojové lišty pro webové prohlížeče, nicméně tentokrát přišla rovnou s vlastní edicí stále populárnějšího prohlížeče Firefox s add-onem v podobě speciálního sidebaru pro lepší přístup na eBay. Firefox eBay Edition je založený na zatím poslední verzi 2.0.0.3 a je dostupný v angličtině, němčině a francouzštině. Prozatím jde o veřejnou betaverzi, ostrá verze by měla být k dispozici v srpnu. Pro doplnění ještě dodejme, že vlastní edici Firefoxu nabízí také český portál Seznam. (Yahoo News, za tip děkujeme čtenáři s přezdívkou SuperFox)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).