Hlavní navigace

Speciální příloha o digitální kabelové televizi na DigiZone.cz

14. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
14. 4. 2008

Jak se liší digitální kabelová televize od analogové? A v čem jsou její hlavní výhody? Server o digitálním vysílání DigiZone.cz připravil pro své čtenáře speciální monotematickou přílohu, která se věnuje právě tomuto způsobu digitálního vysílání. Na adrese http://kabel.di­gizone.cz je k dispozici podrobný přehled všeho, co je potřeba pro příjem digitální kabelové televize, jaké set-top-boxy používají tuzemské kabelové společnosti nebo jak vychází digitální „kabelovka“ ze srovnání s obdobnou službou IPTV.

MMF24

Samostatná kapitola přílohy se věnuje problematice poskytování set-top-boxů kabelovými společnostmi a jejich spárování s dekódovacími kartami, a také všem typům kabelových set-top-boxů používaných v České republice. Čtenářský servis doplňuje úplný přehled všech kabelových společností, které v tuzemsku nabízejí digitální kabelovou televizi, tabulky s jejich programovými nabídkami i ceníkem. Nechybí ani souhrn doplňkových interaktivních služeb, programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a odkazy na webové stránky jednotlivých operátorů.

Nejnovější příloha DigiZone.cz navazuje na předchozí speciály věnované pozemní digitální televizi v regionech (http://regio­ny.digizone.cz), satelitní digitální televizi (http://satelit­.digizone.cz) a digitální televizi přes internetový protokol (http://iptv.di­gizone.cz). Společně s přílohou o digitální kabelové televizi tak čtenáři mají úplný přehled o všech způsobech příjmu digitální televize na území ČR, i všech bezplatných a placených digitálních službách.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).