Hlavní navigace

Spolužáky čeká registrace, Novinky zpřísnění diskusí

4. 10. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ivo Lukačovič na dnešním setkání s novináři prozradil několik informací a novinek, kterých se možná již brzy dočkají uživatelé služeb Seznamu. Spolužáky čeká zavedení povinné registrace, protože jejich osobní údaje je nutno chránit. Novinkám se sice osvědčily nové diskuse, které jsou nyní až pětkrát více používané, avšak úroveň příspěvků nutí administrátory k úvahám nad zpřísnění jejich regulace. E-mail Seznamu ani nedávno koupený Email.cz se zřejmě nedočkají protokolu IMAP, protože jeho…

Ivo Lukačovič na dnešním setkání s novináři prozradil několik informací a novinek, kterých se možná již brzy dočkají uživatelé služeb Seznamu. Spolužáky čeká zavedení povinné registrace, protože jejich osobní údaje je nutno chránit. Novinkám se sice osvědčily nové diskuse, které jsou nyní až pětkrát více používané, avšak úroveň příspěvků nutí administrátory k úvahám nad zpřísnění jejich regulace. E-mail Seznamu ani nedávno koupený Email.cz se zřejmě nedočkají protokolu IMAP, protože jeho implementace by byla příliš nákladná. Dále zaznělo, že podle NetMonitoru je návštěvnost Seznamu o 20 – 30 procent vyšší než v iAuditu. A poslední zajímavou zprávou je, že Seznam podle Iva Lukačoviče neuvažuje o koupi Centra. Určitá konkurence je prý výhodná pro všechny strany.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).