Hlavní navigace

Sport 5 chystá do programu od září několik novinek

21. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
21. 8. 2008

Motoristický kanál Sport 5, který vysílá v satelitní platformě CS Link a v některých kabelových a IPTV sítích, bude nabízet od září půlhodinovou diskusi s názvem O čem se mluví. Ve vysílání se bude objevovat každý týden počínaje čtvrtkem 4. září v 18:10. Moderátoři se budou věnovat vždy jednomu aktuálnímu tématu, vymezenému v rámci čtyř tematických okruhů. Tři z těchto tematických okruhů – Zákony a vyhlášky, Motoristický sport a Technika – se budou věnovat výhradně motorismu, i když každý z jiného úhlu pohledu.

KL24

První vydání pořadu O čem se mluví, nebude jedinou premiérou. Ve stejný den, ale v 19:40, uvede Sport 5 premiéru motoristického magazínu AutoMag, který se ve vysílání bude objevovat pravidelně také v týdenních rotacích. Téměř půlhodinový program bude naplněn především reportážemi z testů aut. Objeví se zde i motoristické novinky, stejně jako zákulisní informace z automobilového prostředí. Od prvního zářijového týdne se bude vysílat také magazín MotorTip, který fanouškům motoristického sportu nabídne reportáže z řady disciplín od Le Mans Series počínaje a např. rally konče.

ČTĚTE TAKÉ:
Na návštěvě u… Sportu 5, očekávané motoristické televize
Sport 5 se inspiruje původním modelem Galaxie sport
Jaký bude Sport 5? Navštívili jsme jeho ředitele Jiřího Hojgra

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).