Hlavní navigace

SPT TELECOM je spolčen s ďáblem

19. 3. 1999
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Když se občas dívám kolem sebe, je mi málem líto, že Svatá Inkvizice je dávno minulostí a nemůže tak toho či onoho hříšníka či kacíře poslat o patřičných míst. Vhodným adeptem by byl i SPT TELECOM, alespoň podle poněkud odlehčeného článku z pera Hynka Meda.

SPT Telecom. Zvyšování cen, neochota zavádět Internet 99 u poskytovatelů a umožnit na něj přístup i do telefonní sítě alternativních operátorů, negativní přístup k zákazníkům.. Nyní se potvrdilo to, co už tušili mnozí – že něco takového není jen tak. Nikoliv dědictví komunismu, nikoliv podplacená privatizace, nikoliv optimální chování monopolisty, ale něco úplně jiného. Všechny tyto věci samy o sobě totiž nijak nevysvětlují podivný chlad, který z SPT Telcom vyzařuje. SPT Telecom je totiž spřažen se samotným Ďáblem. Ti bystřejší z nás to už tušili dávno, ale teprve teď se objevil nezvratný důkaz, a sice můj telefonní účet za březen, měsíc to Internetu.

Povšimněte si prosím i ceny před zaokrouhlením (která jistě byla sama také zaokrouhlena, z jakého čísla asi?). Podobných zkušeností existuje spousta. Například, rodičům jednoho známého chodil asi půl roku účet stále na tutéž částku, 423.30 Kč (podotýkám, že ciferný součet je 4+2=6 3+3=6, opět šestky). Na jeho stížnosti tvrdili, že je to v pořádku. Tak jim říkal, zkuste půl roku telefonovat a trefovat pokaždé stejné číslo, ale odpověděli mu, že je to stejně v pořádku, i kdyby to nebylo v pořádku, protože oni jsou „GOD OF THE HELL FIRE“ nebo tak nějak (známý neumí anglicky)…

Když jsem hledal nějaké bližší informace pro tento článek, zadal jsem dotaz „antichrist information“ na mém oblíbeném vyhledávači www.google.com. Hádejte co najdete? Tohle.

Nejen Telecom, bohužel. Ďábel na nás útočí ze všech stran.

ebf - partner 1

Důležité odkazy pro vás:
666 FAQ
www.666.cz
David Hasslehof je Antikrist


Starší, související články:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je odborníkem na chřástala polního a Internet.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).