Hlavní navigace

Srovnávač SlevyDnes.cz chce mít větší návštěvnost než Slevomat

11. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Agregátory slevových serverů
Srovnávač SlevyDnes.cz má ambici dosáhnout větší návštěvnosti než Slevomat, který je nyní nejnavštěvovanějším tuzemským slevovým serverem. Za poslední tři měsíce zaznamenal srovnávač podle Alexy nárůst návštěvnosti o pětinu.

Pětici největších hráčů na poli slev doplňují podle auditu Alexa ještě stránky Vykupto, MyDeals a Zapakatel. Jan Barta, spolumajitel srovnávače SlevyDnes.cz, dnes prohlásil, že je jeho cílem v návštěvnosti předběhnout lídra tuzemského trhu slevových serverů Slevomat.cz.

Podle  Michala Hardyna ze SlevyDnes.cz posilují na trhu i menší hráči. Mezi největšími slevovými servery se stabilně drží servery HyperSlevy a BerSlevu. V poslední době si všímáme nárůstu prodejů u portálů Traveldiscount a Nakupvakci, s kterými diskutujeme možnou těsnější spolupráci, říká Hardyn.

Situací na českém trhu slevových serverů může zahýbat vstup největšího slovenského serveru ZlavaDna.sk, který prý zvažuje vstupu na český trh přes akvizici menšího českého slevového serveru.

ebf - partner 1

ZlavaDna má ambici být do roka od vstupu na český trh v TOP 5 mezi českými slevovými portály, prohlásil Zdenko Hoschek, jednatel portálu ZlavaDna.sk.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).