Hlavní navigace

Stanice Fishing&Hunting začne od pondělí vysílat ve formátu 16:9 a změní vizuál

29. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Program funguje na českém a slovenském trhu už pět let. Milovníci lovu a rybolovu se tu mají možnost setkat s odborníky na danou tématiku i navštívit atraktivní lokality.

Dva měsíce po stanici Film+ přejde na širokoúhlé vysílání i další kanál z rodiny společnosti IKO Cable, tematický program Fishing&Hunting. Tato skutečnost tak především potěší milovníky lovu, rybolovu a dalších aktivit spojených s těmito koníčky. Nový vizuální styl Fishing&Hunting, umocňuje postavení tohoto úspěšného kanálu na trhu, podtrhuje jeho kreativitu a potvrzuje zodpovědný přístup naší společnosti k stávajícím i budoucím divákům, kteří vždy žádají moderní a dynamický TV kanál, uvedla při této příležitosti šéfka české a slovenské pobočky IKO Cable Erika Luzsicza.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Kanál Fishing&Hunting bude vysílat více českých a slovenských dokumentů

Tematický televizní kanál Fishing&Hunting existuje na našem trhu pět let a zprostředkovává svým divákům návštěvy zajímavých rybářských a loveckých lokalit doma i ve světě.  Milovníci lovu a rybolovu mají možnost se setkat s odborníky na danou tématiku, kteří jim představí nejmodernější techniky, poslední novinky ve vybavení a také poradí, jak a kdy jich nejlépe využít. Fishing&Hunting přináší praktické rady a tipy nejen pro lovce a rybáře, ale také všem těm, kteří s tímto hobby teprve začínají. Stanice je součástí nabídek kabelových, IPTVsatelitních operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).