Hlavní navigace

Stanice Óčka nasazují vánoční vizuál, chystají sváteční programové schéma

8. 12. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Na Óčku Gold budou svátky ve znamení Karla Gotta, kterému právě dnes vrcholí jeho Turné 2014 v pražské O2 areně. Jde tu již o druhý koncert a opět beznadějně vyprodanou akci.

Do vánočního vizuálu se oblékne od dnešního dne hudební televize Óčko. Spolu se svými sesterskými stanicemi Óčko GoldÓčko Expres pak připravuje na období od 22. prosince do 4. ledna sváteční programové schéma. Diváci se mohou těšit například na sérii akustických koncertů G2 Acoustic Stage, v nichž se objeví například Ewa Farna, Xindl X nebo Marek Ztracený. Jde konkrétně o interprety, kteří se objevili v rámci tohoto projektu v letošním a loňském roce. Start těchto koncertů je stanoven na sobotu 27. prosince a diváci je uvidí každý den s výjimkou Silvestra, kdy od 16:30 poběží výroční hitparáda Top 100.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Reklamu pro Óčko bude příští rok prodávat společnost patřící Primě

Pro letošní Vánoce jsme zvolili trochu netradiční model speciálních hodinových playlistů. Svých 60 minut tak dostanou Rihanna i Coldplay, speciální výběrovky jako nejlepší černobílé klipy, videa z Prahy anebo největší vánoční klasiky. Je to experiment a věříme, že si diváci své Best Of najdou. Opakem jsou pak Vánoce na Óčku Gold, které sázejí na klasiku a určitě potěší všechny příznivce Karla Gotta a jeho nesmrtelných vánočních hitů, uvedl Michal Klein, hudební ředitel televize Óčko. Svátečních (výročních) speciálů se dočkají také pořady Limuzína, Ve Vatě, New Look a Filmshot.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Óčko vidí v hybridním vysílání potenciál, na satelitu Astra ho spustí možná ještě letos

Na Óčku Gold budou svátky ve znamení Karla Gotta, kterému právě dnes vrcholí jeho Turné 2014 v pražské O2 areně. Jde o druhý koncert, který zde po dvou dnech pořádá a opět je to beznadějně vyprodaná akce. Druhý kanál zařadí do vysílání Vánoční videoklipy Karla Gotta. Hlavní hřeb nastane na Štědrý večer, který bude patřit dvouhodinovému speciálu Mistra. Mistra doplní výběr nejlepších vánočních klipů z dob 50., 60., 70., 80, až do let současných. Óčko Gold nabídne také reprízy pořadu Limuzína, kde se objeví například Zdeněk Pohlreich, informovala televize. Óčko Expres nabídne v průběhu svátků několik koncertů. Objeví se tu Radiohead, Massive Attack či Röyksopp.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).