Hlavní navigace

Barrandov Muzika odstartuje v létě, o licenci nepožádá Barrandov Televizní Studio

7. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová televize Barrandov Muzika se má podle očekávání zaměřit na žánrovou a lidovou hudbu, k obrazovce by chtěla přilákat i mladší publikum.

Nikoliv prostřednictvím společnosti Barrandov Televizní Studio, ale skrze firmu Barrandov Muzika bude majitel stanice Barrandov provozovat nový stejnojmenný tematický kanál. Serveru MediaGuru.cz to potvrdila generální ředitelka TV Barrandov Marcela Hrdá. Naše dceřina společnost Barrandov Muzika se připravuje na provozování TV kanálu Barrandov Muzika. Na základě této skutečnosti jsme se rozhodli o sladění názvu společnosti s připravovaným televizním kanálem, sdělila Hrdá. Do rodiny kanálů společnosti Barrandov Televizní Studio aktuálně patří kromě plnoformátové TV i Kino Barrandov a Barrandov Plus.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Čtvrtý kanál Barrandova, stanice Barrandov Muzika, odstartuje v létě

Dle Obchodního rejstříku je jediným jednatelem společnosti Barrandov Muzika mediální boss a podnikatel Jaromír Soukup, který je mimo jiné majitelem skupiny Empresa Media, do jejíž rodiny patří i kanály TV Barrandov. Soukup je zároveň vedle společnosti Médea i jedním ze dvou společníků firmy Barrandov Muzika. V Médee působí mediální boss jako předseda představenstva, její místopředsedkyní je i již zmiňovaná Marcela Hrdá, generální ředitelka TV Barrandov. Nová televize Barrandov Muzika se má podle očekávání zaměřit na žánrovou a lidovou hudbu, k obrazovce by měla přilákat i mladší publikum. Na novou hudební stanici Barrandov Muzika se můžete těšit již v létě, uvedlo na dotaz jednoho z našich čtenářů marketingové oddělení televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).