Hlavní navigace

Staňte se respondenty ve výzkumu zaměřeném na ochranu osobních údajů

22. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Agentura EU pro lidská práva (FRA) zahájila výzkum zaměřený na ochranu osobních údajů a nápravné mechanismy v případě jejich porušení. Pokud jste v posledních třech letech měli osobní zkušenost s porušením ochrany osobních údajů, staňte se respondentem či respondentkou výzkumu, který si klade za cíl poskytnout údaje ohledně použití nápravných mechanismů na poli ochrany údajů v jednotlivých státech EU.

Agentura EU pro lidská práva (FRA) zahájila výzkum zaměřený na ochranu osobních údajů a nápravné mechanismy v případě jejich porušení. Pokud jste v posledních třech letech měli osobní zkušenost s porušením ochrany osobních údajů, staňte se respondentem či respondentkou výzkumu, který si klade za cíl poskytnout údaje ohledně použití nápravných mechanismů na poli ochrany údajů v jednotlivých státech EU.

Současně chce zjistit, jaké jsou překážky, které brání efektivnímu využití nápravných mechanismů a jak lze tyto překážky překonat. Výzkum pro agenturu FRA realizuje Gender Studies, o.p.s.Účast ve výzkumu je honorována.

V případě zájmu o účast nebo více informací se obraťte na Alexandru Jachanovou Doleželovou (email: alexandra.jachanova@genderstudies.cz, telefon: 224 915 666).

Zdroj: Newsletter Gender Studies, o.p.s.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).