Hlavní navigace

Starší karty Czech Link končí

4. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 12. 2006

Přístupové karty pro platformu Czech Link vydané před třemi a více lety končí. Firma Trade and Technology, jejich distributor, je začala vyřazovat z provozu. Technické oddělené společnosti citované serverem Parabola.cz k věci uvedlo: Zahájili jsme postupné ‚vypínání‘ starší verze karet, které jsme dodávali na trh cca do podzimu roku 2003.

Diváci se o satelitní příjem českých programů ale nemusí bát. První část registrovaných uživatelů obdržela nové karty s dostatečným předstihem, takže by se jich ukončení platnosti starších karet nemělo nijak dotknout. Výměna probíhá postupně s plánovaným termínem ukončení nejpozději na jaře roku 2007, dodává memorandum Trade and Technology.

BRAND24

Důvodem pro změnu dekódovacích karet je inovace zabezpečení a obrana proti pirátských dekodérům. Zákazníci dostávají nové karty bezplatně. Platforma Czech Link, která se nedávno přejmenovala na CS Link, nabízí po vstupní investici bezplatný příjem programů České televize, Primy a TV Noe. Zájemci si mohou připlatit i za prémiové programy jako Galaxie sport, HBO a brzy i pornokanál Hustler TV. CS Link vysílá na satelitech Astra 3A a 1D, jeho přístupové karty prodává kromě Trade and Technology také firma Gital.

Více o platformě CS Link na DigiZone.cz: Třetí placená satelitní televize v Česku: CS Link

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).