Hlavní navigace

Startuje nová služba Zapni.TV, přes internet chce nabídnout až 150 stanic

30. 4. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ PREZENTACE – Pro následující měsíce má provozovatel služby Zapni.TV velké plány. Nabídnout chce mimo jiné televizní archiv až 170 hodin nazpět. Chystá i Android box.

Na český trh míří další služba, která umožní sledování televizního vysílání prostřednictvím internetu. Zapni.TV, za níž stojí společnost XH CZ, svůj produkt uvede oficiálně 1. května v pravé poledne. Jednotlivé programové balíčky a chystané služby budou nabíhat postupně a do konečné fáze by se tak měl produkt dostat pravděpodobně v průběhu června nebo července. V první fázi nabídne internetová televize Zapni.TV dva základní balíčky, a to Mini za 99 korun a Start za 189 korun. V budoucnu si budou moci uživatelé objednat také produkty Start, Maxi, Komplex (cca. 150 kanálů včetně HBO za 699 Kč) a Individual.

ČTĚTE TAKÉ: Služba sledovani.tv pronikla i do televizorů LG, dostupná je na modelech od roku 2012

Službu budeme spouštět postupně, protože se chceme vyhnout problémům s televizemi i vysílací radou. Vše řešíme zcela legálně a chceme mít smlouvy s vysílateli, které budeme šířit, sdělil serveru DigiZone.cz Tomáš Vítovec, statutární ředitel společnosti XH CZ. Jeho slova tak dávají především vzpomenout na službu TV4You, která sice vzbudila u uživatelů velký zájem, ale díky tomu, že neměla vůbec souhlas televizí pro jejich distribuci, skončila u soudu a její fungování bylo postupně ukončeno. Jiří Balvín, bývalý šéf Óčka a České televize, který za službou stál, prezentoval TV4You pouze jako technologickou platformu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Městský soud se přiklonil ve sporu streamingové služby TV4You na stranu Novy

KL24

Pro následující měsíce má provozovatel služby Zapni.TV velké plány. Nabídnout chce mimo jiné televizní archiv až 170 hodin nazpět, jednoduchou obsluhu včetně objednání a také samoinstalační balíčky. Uživateli budou pouze stačit zaregistrovat se na webu www.zapni.tv a poté obdrží potvrzovací e-mail se všem náležitostmi, jak může službu dále využívat. Součástí Zapni.TV bude také televizní program (programový průvodce) až na sedm dní dopředu. V budoucnu chce firma XH CZ nabízet i vlastní set-top-box s operačním systém Android. Služba Zapni.TV už je registrována jako poskytovatel u vysílací rady.

Zapni Tv Prezentace Pro TV by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).