Hlavní navigace

Startup Rally — srpnové „pitchovací“ kolečko devíti evropskými městy

1. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Start i cíl rally je v Londýně, ale zúčastnit se nebo jen přijít se podívat můžete i v Praze, a to v Node5.

Máte startup a chtěli byste si v srpnu udělat „pitchovací“ kolečko po Evropě? Anebo se můžete zúčastnit jen v jednom nebo v několika městech — včetně Prahy — kde se zastaví takzvané „Startup Rally“, jež startuje 12. srpna v Londýně a tam také 30. srpna skončí soutěží a galavečerem.

„Startup Rally“ je počinem londýnské agentury Leto, která tak chce napomoci startupům vystoupit z „bubliny“ prostředí místního a poměřit se i seznámit se začínajícími firmami z ostatních evropských měst, kde to startupy také žije. A kromě toho se předvést před investory.

Zapsat k účasti se můžete na akci v kterémkoli z devíti měst, ale musíte to stihnout deset dní před ní. To znamená, že na londýnský start „rally“ byste se musili zapsat nejpozději zítra, ale na pražskou zastávku 19. srpna máte ještě trochu času.

Zápis ještě neznamená účast — agentura vaši přihlášku vyhodnotí a spojí se s vámi.

MMF24

Rally je příležitostí i pro investory, kteří chtějí zmapovat úroveň startupů v zúčastněných městech. Jako investor anebo zvědavý návštěvník se zapište na stránkách jednotlivých zastávek rally (odkazem jsou šipky vpravo na spodu karty každého města).

Pražskou zastávku Rally hostí 19. srpna smíchovský Node5. Zájemci o návštěvu nechť se zapíší.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).