Hlavní navigace

Štiky v českém mediálním rybníce přijdou na CIF2010

3. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Diskusní „štičí“ panel na konferenci CIF2010 dává prostor „těm druhým vzadu“. Tedy těm, kteří nejsou na trhu nejsilnější, ale škrábou se do nových pozic. Někteří z nich spustili ofenzivu, jiní se snaží vstát z mrtvých, další přežít působení korporace a zabodovat na internetu. Kdo je kdo, jaké jsou jejich strategie a jak vidí tahle skupina hráčů internetový trh? Panelisté: Ondřej Sommer (Economia), Petr Bednář (Mladá fronta), Ivan Hamšík (Ringier), David Martinásek (Tiscali Média). Moderátor:…

Diskusní „štičí“ panel na konferenci CIF2010 dává prostor „těm druhým vzadu“. Tedy těm, kteří nejsou na trhu nejsilnější, ale škrábou se do nových pozic. Někteří z nich spustili ofenzivu, jiní se snaží vstát z mrtvých, další přežít působení korporace a zabodovat na internetu. Kdo je kdo, jaké jsou jejich strategie a jak vidí tahle skupina hráčů internetový trh? Panelisté: Ondřej Sommer (Economia), Petr Bednář (Mladá fronta), Ivan Hamšík (Ringier), David Martinásek (Tiscali Média). Moderátor: Patrick Zandl, šéfredaktor Lupa.cz.

Konference Czech Internet Forum 2010 proběhne 11. 11. 2010 v konferenčním centru City Pankrác, Praha. Registrovat se na ni můžete zde a tady najdete její kompletní program.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).