Hlavní navigace

Stil TV a Viasat HD na satelitu Astra 3B s programovým průvodcem EPG

9. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
9. 1. 2012

Dokumentární kanál Viasat HD, který divákům přináší ve vysokém rozlišení (HDTV) obsah stanic Viasat Nature a Viasat History, zařadil v pátek do svého datového toku na satelitu Astra 3B elektronického programového průvodce (EPG). Dnes se k tomuto programu přidala také nová česká televize Stil TV. EPG obsahuje jak názvy pořadů, tak i anotace – stručné i obsáhlejší. Stil TV je nabízena divákům nekódovaně.

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní Skylink zařazuje do svojí nabídky dokumentární Viasat HD

Program Viasat HD je součástí placené nabídky služby Skylink, distributorem programu Stil je slovenský telekomunikační operátor Towercom. Ten však pro největšího česko-slovenského satelitního operátora částečně zajišťuje jeho chod po technické stránce. EPG, který byl nově k oběma programům přidán, přináší divákům komfort v podobě programového schématu v elektronické podobě, které také umožňuje uživatelům snadné nahrávání za pomocí několika příkazů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).