Hlavní navigace

Portál Českého rozhlasu v nové podobě

25. 7. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Internetový portál Českého rozhlasu se po čtyřech letet dočkal kompletního redesignu. Na doporučeních k jeho navigaci, funkčnosti a použitelnosti se podílel i Dobrý web. Redesign má přinést celkové odlehčení a zpřehlednění rozsáhlého webu a proto stránkám nyní dominuje navigační box, který zvláště na vstupní stránce obsahuje nejdůležitější a nejzajímavější odkazy. „Nová podoba hlavní stránky rozhlas.cz koresponduje s dlouhodobě nasazovanou strukturou a grafikou webových stránek Českého rozhlasu…

Internetový portál Českého rozhlasu se po čtyřech letet dočkal kompletního redesignu. Na doporučeních k jeho navigaci, funkčnosti a použitelnosti se podílel i Dobrý web. Redesign má přinést celkové odlehčení a zpřehlednění rozsáhlého webu a proto stránkám nyní dominuje navigační box, který zvláště na vstupní stránce obsahuje nejdůležitější a nejzajímavější odkazy. „Nová podoba hlavní stránky rozhlas.cz koresponduje s dlouhodobě nasazovanou strukturou a grafikou webových stránek Českého rozhlasu, jejímž cílem je předložit velkou skupinu webů, které mají jednotné prostředí a internetovým uživatelům nabízejí jeden z největších portálů na českém Internetu,“ říká Jiří Malina z Českého rozhlasu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).