Hlavní navigace

Internetová televize Stream.cz nabízí offline sledování pořadů i pro Android

17. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

OPRAVENO – Internetovou televizi Stream.cz je možné sledovat klasicky v rámci on-line prostředí na www.stream.cz, ale mimo jiné i díky aplikacím u vybraných výrobců televizorů.

Nejen majitelé mobilních telefonů se systémem Windows Phone, ale nově i konkurenčním Androidem, mohou sledovat pořady z internetové televize Stream.cz, jejímž provozovatelem je společnost Seznam.cz stojící za stejnojmenným největším českým on-line vyhledávačem, v offline režimu. Diváci si mohou aplikaci, která získala minulý měsíc druhé místo v kategorii Média soutěže Mobilní aplikace roku 2015 (pořadatelem ankety je Tuesday Business Network provázaná se společností Internet Info, která vydává i server DigiZone.cz), stáhnout v Google Play Store pod tímto odkazem.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Stream.cz propaguje ve Varech Kancelář Blaník, chystá speciální díl Selfíčko s Gerem

Internetovou televizi Stream.cz je možné sledovat klasicky v rámci on-line prostředí na www.stream.cz, ale mimo jiné i díky aplikacím u vybraných výrobců televizorů. Nejznámějším pořadem Stream.cz je bezpochyby Kancelář Blaník přinášející příběhy fiktivního lobbisty Tondy Blaníka. Zatím poslední díl přenesl Seznam do prostředí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech a mihla se v něm řada známých osobností – mimo jiné prezident festivalu Jiří Bartoška, moderátoři Marek Eben a Leoš Mareš, bývalá první dáma Dagmar Havlová nebo herečka Hana Vágnerová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).