Hlavní navigace

Studie: Uživatelé Androidů spíše jezdí autobusem, ti s iPhone více létají

15. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Isifa
Pokud máte v oblibě studie zkoumající nezkoumatelné a vyvolávající kontroverze, nabízíme dvě takové, které řeší rozdíly mezi uživateli Androidu a majiteli iPhonů.

Battery Ventures se pokouší v čerstvé studii najít rozdíly mezi uživateli telefonů s Androidem a uživatelů iPhonů. A dochází k závěrům, které jí zcela určitě zajišťují dostatečné zviditelnění – tváří se totiž kontroverzně. Sice zdaleka ne tolik, jako jedna starší „studie“, která konstatovala, že uživatelé Internet Exploreru jsou méně inteligentní, ale pořád dostatečně.

Můžete se tak například dozvědět, že ti, co mají iPhone, mají raději víno než pivo. A také daleko spíše vlastní akcie a létají letadly. Uživatelé Androidu se zase prý více spoléhají na hromadnou dopravu, označují sebe sama za nábožensky založené, kouří tabák a stravují se v McDonalds.

Nejspíš vás hned napadne, že zjištěné výsledky asi mají nějakou souvislost s výší příjmů. Budete mít pravdu, sami autoři studie upozorňují, že se případné rozdíly stírají, pokud dojde k použití vzorku podle příjmových kategorií.

BRAND24

Seznamka AIY.com pro změnu tvrdí (ve vlastním výzkumu), že uživatelé Androidů jsou promiskuitní a rudohlaví. Ti s iOSem zase bohatí alkoholici. Jestli si z toho něco vezmete či nikoliv, je už pouze na vás.

Zdroj: Android Users Are More Likely to Take the Bus, While the Frequent Fliers Choose iPhones a Android Online Daters Are Promiscuous Redheads, iOS Daters Are Rich Alcoholics

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).