Hlavní navigace

Symantec na český trh oficiálně uvedl nové produkty

9. 4. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Symantec na včerejší tiskové konferenci oficiálně představil českým novinářům tři své nové produkty. Na český trh přichází vedle zálohovacího softwaru Norton Ghost 14 a bezpečnostního nástroje Norton Smartphone Security pro chytré mobily a komunikátory také nový bezpečnostní balíček Norton 360 ve verzi 2.0. Ta přináší zbrusu nový webový štít, ochranu před phishingem i pro prohlížeč Mozilla Firefox (dříve jen pro Internet Explorer), utilitu pro bezpečné uchovávání hesel a vylepšenou zálohu dat o…

Symantec na včerejší tiskové konferenci oficiálně představil českým novinářům tři své nové produkty. Na český trh přichází vedle zálohovacího softwaru Norton Ghost 14 a bezpečnostního nástroje Norton Smartphone Security pro chytré mobily a komunikátory také nový bezpečnostní balíček Norton 360 ve verzi 2.0. Ta přináší zbrusu nový webový štít, ochranu před phishingem i pro prohlížeč Mozilla Firefox (dříve jen pro Internet Explorer), utilitu pro bezpečné uchovávání hesel a vylepšenou zálohu dat o možnost ukládat záložní kopie na Blu-ray média či do paměti přehrávačů Apple iPod. Uživatelé balíčku Norton 360 si mohou navíc zdarma stáhnout rodičovský zámek a antispamovou ochranu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).