Hlavní navigace

T-Mobile znovu upravil tarify, nové ceny nabízí i bez smlouvy na dva roky

22. 4. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: T-Mobile
Po první reakci na zlevnění u O2 teď T-Mobile upravil tarify, aby lépe odpovídaly nabídce konkurence.

T-Mobile v tiskové zprávě oznámil, že „dále zvýhodňuje nabídku“, ve skutečnosti jde spíše o srovnání podmínek před týdnem oznámených tarifů s konkurencí. Hlavní novinkou je, že nově umožňuje aktivovat si nové levnější tarify také bez smlouvy na dva roky, což v původní, narychlo představené variantě možné nebylo. Nevázané varianty stojí o 150 Kč měsíčně více než ty smluvní.

Další změny jsou spíše kosmetické. Operátor u dvou nižších tarifů změnil názvy a mírně upravil ceny: z tarifu S námi 390 (původně za 273 Kč měsíčně) je S námi v síti (nově za 249 Kč) a z tarifu S námi 590 (původně za 472 Kč) je nově S námi v síti+ (nově za 499 Kč). 

U nejdražšího ze tří tarifů S námi síť nesíť (749 Kč se smlouvou na 2 roky / 899 Kč bez ní) se zvýšil FUP na 1,5 GB. Konkurenční O2 nabízí u obdobného tarifu Free CZ (za 749 se smlouvou na 2 roky / 899 Kč bez ní) FUP 1 GB a Vodafone u tarifu Neomezené volání do všech sítí (691 Kč se smlouvou na 2 roky / 901 Kč bez ní) má FUP 600 MB.

Novinkou u T-Mobilu také je sleva při objednání navýšení datového limitu u tarifů S námi v síti+ a S námi síť nesíť. 

Tipy C

U tarifů S námi v síti+ a S námi síť nesíť získají nyní k mobilnímu internetu od 400 MB výše měsíční slevu 150 Kč. Tato sleva byla přitom dosud dostupná jen při aktivaci mobilního internetu k hlasovému tarifu na samostatné SIM kartě.

Nové tarify si podle T-Mobilu mohou objednat všichni zákazníci, včetně těch, kteří už mají s operátorem uzavřenou smlouvu.

Aktivaci nových tarifů umožňuje operátor všem klientům včetně těch, kteří jsou již vázáni zákaznickou smlouvou. V nové nabídce je navíc dostupná také možnost smlouvy na dobu neurčitou: ceny variantních tarifů S námi bez závazku jsou o 150 Kč/měsíc vyšší než v případě smluv na dobu určitou.

Součástí změn, které vypadají jako potvrzení spekulací, že T-Mobile byl před týdnem oznámením O2 zcela překvapen a jeho reakce byla nepřipravená, je také zrušení dotací na telefony a zavedení možnosti splátkového prodeje (pro zákazníky, kteří se u operátora smluvně uvážou na 24 nebo 36 měsíců).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).