Hlavní navigace

Teď se budou tvářit jako jelimani

15. 9. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dostal jsem emailem reakci na zprávičku o relaxovém sporu mezi Eurotelem a T-Mobilem. Jelikož je v zápatí zprávy douška o „Privileged/Confidential Information“, snad se odesilatel nebude zlobit, že neuvedu jeho jméno (není z Eurotelu ;-). Eurotel používá název Relax již zhruba čtyři až pět let. V té době T-Mobile International ještě vůbec neexistoval, natož aby se v různých zemích sjednocoval (s tím začal v roce 2002). Po celou tu dobu Eurotel měl tarify Relax. (…) Kdybych ještě psal, tak bych…

Dostal jsem emailem reakci na zprávičku o relaxovém sporu mezi Eurotelem a T-Mobilem. Jelikož je v zápatí zprávy douška o „Privileged/Con­fidential Information“, snad se odesilatel nebude zlobit, že neuvedu jeho jméno (není z Eurotelu ;-). Eurotel používá název Relax již zhruba čtyři až pět let. V té době T-Mobile International ještě vůbec neexistoval, natož aby se v různých zemích sjednocoval (s tím začal v roce 2002). Po celou tu dobu Eurotel měl tarify Relax. (…) Kdybych ještě psal, tak bych se nad tím v článku musel pozastavit, jestli jsou v T-Mobile opravdu takoví pitomci, že to nečekali, nebo jestli dostali befel z Bonnu a teď se budou všichni tvářit jako jelimani.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).