Hlavní navigace

Telefónica O2 spouští vlastní komunitní server

16. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po vyhledávači a mapách 1188.cz přichází dominantní tuzemský telekomunikační operátor Telefónica O2 s dalším internetovým projektem. Řeč je o komunitním portálu Ochutney.cz, který se orientuje na sdílení videa, audia i obrázků. Sdílené materiály je možné nyní nahrávat přes počítač (Telefónica O2 sáhla po flashové aplikaci Kyte) a v druhé polovině roku má být dostupné přímé nahrávání z materiálů z mobilního telefonu. Již při letmém průzkumu portálu je z použitého slovníku zřejmé, že se…

Po vyhledávači a mapách 1188.cz přichází dominantní tuzemský telekomunikační operátor Telefónica O2 s dalším internetovým projektem. Řeč je o komunitním portálu Ochutney.cz, který se orientuje na sdílení videa, audia i obrázků. Sdílené materiály je možné nyní nahrávat přes počítač (Telefónica O2 sáhla po flashové aplikaci Kyte) a v druhé polovině roku má být dostupné přímé nahrávání z materiálů z mobilního telefonu. Již při letmém průzkumu portálu je z použitého slovníku zřejmé, že se Telefónica O2 chce orientovat zejména na mladé lidi, teenagery. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).