Hlavní navigace

Televize Stil se podle plánu proměnila na hudebně-teleshoppingovou Šlágr TV

1. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V reálu jde pouze o kosmetickou změnu. Z vysílání v podstatě zmizelo pouze logo televize Stil. Se značkou Šlágr TV už se diváci setkávají na obrazovce delší dobu.

Vysílání lifestylového kanál Stil TV, který byl šířen nekódovaně například prostřednictvím satelitní pozice 23,5 stupně východně nebo v nabídce největšího kabelového operátora u nás – společnosti UPC Česká republika – skončilo. Server DigiZone.cz už 19. července přinesl informaci o tom, že tento program nahradí od dnešního dne hudebně-teleshoppingový kanál Šlágr TV. To se také stalo. V praxi se ale v podstatě nezměnilo téměř vůbec nic. Stanice nadále pokračuje ve svém původním programu.

UX DAy - tip 2

Ve vysílání se toho tolik nezměnilo. Zmizelo v podstatě pouze logo stanice Stil, kterou nahradila Šlágr TV.
Autor: repro foto Šlágr TV

Ve vysílání se toho tolik nezměnilo. Zmizelo v podstatě pouze logo stanice Stil, kterou nahradila Šlágr TV.

K TÉMATU: Lifestylová televize Stil ukončí 1. srpna své vysílání. Nahradí ji nová stanice

Stil TV už se dříve zbavila některých svých pořadů, které z ní dělali lifestylovou stanici a postupně se proměnila až do své stávající podoby. Vedle loga Stil se objevoval identifikátor Šlágr TV už delší dobu. Dnešní proměna, je-li tak možné tento krok vůbec nazývat, je v podstatě logickým vyústěním dlouhodobých změn. Šlágr TV získala svou licenci na zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), které se konalo začátkem druhé poloviny tohoto měsíce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).